Psychologisch advies

Op zoek naar meer helderheid?

Praktijk van Rietveld geeft heldere psychologische adviezen, zowel individueel als in groepsverband, voor bedrijven of organisaties.

Individueel

Wil je weten hoe jij in elkaar zit, wat jouw talenten, interesses en drijfveren zijn?

Praktijk van Rietveld geeft je een helder en hanteerbaar psychologisch advies aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde psychologische testen. Met de modernste psychologische methoden onderzoeken wij op een uiterst prettige wijze zaken als: persoonlijkheid, capaciteiten, interesses, talenten, drijfveren, competenties, mobiliteit, vitaliteit, denkstijlen, etc. De testresultaten zijn betrouwbaar en wij presenteren ze je niet alleen op een deskundige, maar ook op een heldere, begrijpelijke manier. Met de testgegevens weet je waar je staat en waar je zo nodig aan moet werken: je hebt duidelijkheid!

Bedrijven en organisaties

Gericht en deskundig psychologisch advies, mits op maat aangeboden, kan juist in groepsverband, binnen je bedrijf of organisatie, zeer effectief zijn. Doordat testgegevens over de volle breedte van een team of afdeling helder in beeld worden gebracht, versterken de verbeteringen elkaar. Zo kan de begeleiding en aansturing van medewerkers (bij projecten bijvoorbeeld) worden verbeterd, de vitaliteit en bevlogenheid worden verhoogd en de werkdruk worden verminderd; ook, of juist, bij organisatieveranderingen en reorganisaties kan de omgang met medewerkers aanzienlijk worden verbeterd. Onze werkwijzen en methodieken hebben niet alleen een stevige wetenschappelijke basis, maar hebben zich ook in de praktijk bewezen.

Maak online een afspraak

Neem contact met ons op

Een deskundig psychologisch advies is, zeker als het om groepen gaat, altijd een kwestie van zorgvuldig maatwerk. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek; wij verdiepen ons graag in het verhaal van jou of je organisatie , zodat we je een gerichte aanbieding kunnen doen.

Andere diensten

Don`t copy text!