Projectbegeleiding

Lopen jouw projecten niet lekker? Lukt het niet om de teamleden te motiveren, verloopt de communicatie niet goed? Vallen de resultaten tegen?

Praktijk van Rietveld begeleidt projectteams en projectleiders om van elk project een succesvol project te maken.

Wij kijken samen met jou naar alle essentiële zaken: wat is de beste “opstelling” voor het projectteam, is de motivatie van de teamleden optimaal? Verloopt de onderlinge communicatie goed? Zijn doelen, planning, taken en bevoegdheden voor alle betrokkenen duidelijk? Om (potentiële) knelpunten in beeld te krijgen én op te lossen, gebruiken wij wetenschappelijk onderbouwde methodes, die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

Behalve begeleiding, training en coaching van projectteams, verzorgen wij ook individuele coaching voor projectleiders of individuele teamleden, doelgericht en efficiënt. In sommige gevallen kunnen wij de projectleiding (laten) verzorgen.

Waarom Praktijk van Rietveld?

Jeroen Rietveld werkte jarenlang als projectleider in de ICT, de techniek en de  kwaliteitszorg. Hij is goed bekend met PRINCE2 en Lean Six Sigma. Als arbeids- en organisatiepsycholoog verdiepte hij zich daarnaast in drijfveren en motivatie, twee factoren die er bij uitstek toe doen bij projecten. Met zijn ervaring als coach en trainer zorgt hij voor meer begrip en een betere samenwerking en laat hij elk teamlid optimaal presteren; zo wordt werken aan jouw project niet alleen leuker, maar beslist ook succesvoller!

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek; wij verdiepen ons graag in jouw project , zodat we je een gerichte aanbieding kunnen doen.

Bron: foto door Sylwia Bartyzel via unsplash

Andere diensten

Don`t copy text!