Loopbaanadvies

Zoek je een baan die je “wel aardig” vindt? Schrijf je dan in bij een willekeurig uitzendbureau en wacht af …

Of zoek je een baan waar je energie van krijgt, waar je al je kwaliteiten in kwijt kan, een baan waar je blij en enthousiast van wordt, elke dag weer, kortom: zoek je de baan van je dromen? In dat geval helpen wij je graag met een passend loopbaanadvies, zodat je eindelijk en voor 100% kan gaan voor wat echt bij jou past!

Want waarom zou je genoegen nemen met een vacature die je “wel aardig” vindt? Terwijl je ook een baan kan kiezen die helemaal bij jou past. Sterker nog, die baan kan je zelf creëren! Onmogelijk, denk je? Wij bewijzen je het tegendeel en begeleiden je graag om dat voor elkaar te krijgen. Maar dan zal je eerst moeten ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je écht wilt.

Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je?

Als je echt werk wilt maken van je droombaan zijn de antwoorden op deze drie vragen essentieel. Daarmee start bij ons dan ook elk loopbaantraject. Dan kán blijken dat je in je huidige werkomgeving al min of meer op je plek zit. En dat je met wat (kleine) aanpassingen nóg meer voldoening en plezier uit je werk kan halen. Maar vaak blijkt in een loopbaantraject dat je in een ander soort baan beter tot je recht zal komen, dat je uit ander werk veel meer voldoening zal halen. In beide gevallen kan die conclusie opluchting, rust en energie opleveren.

Vanuit helderheid naar realisatie

Als eenmaal duidelijk is wie je zou willen zijn, dan start de volgende fase. Vragen die hierbij behandeld worden zijn:

  • Hoe krijg ik die baan die ik zo graag wil?
  • Welke barrières ervaar ik en hoe stap ik daaroverheen?
  • Op welke punten wil en kan ik mezelf verder ontwikkelen?
  • Concreet: wat wordt mijn volgende stap?

Een unieke methode gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring

Praktijk van Rietveld is aangesloten bij loopbaanarchitectuur.nl en maakt gebruik van een integrale benadering waarbij je zelf vormgeeft aan je toekomst. Je neemt hierbij zelf de regie over je loopbaan en je leven in handen! Ja, inderdaad, dat vraagt durf en initiatief, maar dat is precies waar wij je bij helpen. De afgelopen jaren hebben wij veel mensen ondersteund bij het creëren van hun (levens)loopbaan; zij zijn als echte architecten van hun leven aan de slag gegaan. En met succes!

Loopbaantrajecten

Op basis van onze ervaring én om duidelijkheid te verschaffen, hebben wij een aantal verschillende pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen. Ieder mens is anders, dus ook elk loopbaantraject is anders. Wij hebben daarom voldoende ruimte in onze aanpak ingebouwd om op jouw specifieke wensen in te spelen, we leveren maatwerk. Heb je geen behoefte aan een loopbaantraject, maar wil je een keer sparren over je loopbaan, dan kan dat natuurlijk ook!

Aanbevelingen over coaching en loopbaanbegeleiding

Waanzinnige goede, openbarende gesprekken gehad. Mooie opleiding gedaan, na loopbaan testen en geluk gevonden in deze opleiding. Wordt vervolgd!

Merijn Frumau

Vele inzichten heeft Jeroen mij gebracht! Zijn coaching was nodig om verder te ontwikkelen, zowel privé als zakelijk! Dat heeft mij enorm geholpen om stappen te durven maken en vol vertrouwen en vanuit passie te blijven werken!

Evelien Olyslagers
Eigenares Happination

Jeroen Rietveld is een goede betrouwbare coach die je op een prettige manier een spiegel weet voor te houden. Hij gebruikt heldere methodes die hij onderbouwt met praktijkvoorbeelden. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen door de coaching en ben daardoor gegroeid.

Martijn Wenning
Incassomedewerker

Fijne en verhelderende gesprekken in een vertrouwde en open sfeer. Tevens vele manieren van “aanpak” om duidelijkheid en verheldering te brengen/ ontdekken.

Stephanie Kromkamp-de Vree

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Twijfel je nog? Maak gerust een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden. Zo’n oriënterend gesprek schept duidelijkheid en is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of een moment om af te spreken, geef dit dan aan in het onderstaande formulier. Ik stuur je dan een gericht voorstel voor een afspraak.

* Verplichte velden


Andere diensten