Loopbaanadvies

Zoek je een baan die je “wel aardig” vindt? Schrijf je dan in bij een willekeurig uitzendbureau en wacht af …

Of zoek je een baan waar je energie van krijgt, waar je al je kwaliteiten in kwijt kan, een baan waar je blij en enthousiast van wordt, elke dag weer, kortom: zoek je de baan van je dromen? In dat geval helpen wij je graag met een passend loopbaanadvies, zodat je eindelijk en voor 100% kan gaan voor wat echt bij jou past!

Want waarom zou je genoegen nemen met een vacature die je “wel aardig” vindt? Terwijl je ook een baan kan kiezen die helemaal bij jou past. Sterker nog, die baan kan je zelf creëren! Onmogelijk, denk je? Wij bewijzen je het tegendeel en begeleiden je graag om dat voor elkaar te krijgen. Maar dan zal je eerst moeten ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je écht wilt.

Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je?

Als je echt werk wilt maken van je droombaan zijn de antwoorden op deze drie vragen essentieel. Daarmee start bij ons dan ook elk loopbaantraject. Dan kán blijken dat je in je huidige werkomgeving al min of meer op je plek zit. En dat je met wat (kleine) aanpassingen nóg meer voldoening en plezier uit je werk kan halen. Maar vaak blijkt in een loopbaantraject dat je in een ander soort baan beter tot je recht zal komen, dat je uit ander werk veel meer voldoening zal halen. In beide gevallen kan die conclusie opluchting, rust en energie opleveren.

Vanuit helderheid naar realisatie

Als eenmaal duidelijk is wie je zou willen zijn, dan start de volgende fase. Vragen die hierbij behandeld worden zijn:

  • Hoe krijg ik die baan die ik zo graag wil?
  • Welke barrières ervaar ik en hoe stap ik daaroverheen?
  • Op welke punten wil en kan ik mezelf verder ontwikkelen?
  • Concreet: wat wordt mijn volgende stap?

Een unieke methode gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring

Praktijk van Rietveld maakt gebruik van een integrale benadering waarbij je zelf je toekomst vormgeeft. Je neemt hierbij zelf de regie over je loopbaan en je leven in handen! Ja, inderdaad, dat vraagt durf en initiatief, maar dat is precies waar wij je bij helpen. De afgelopen jaren hebben wij veel mensen ondersteund bij het creëren van hun (levens)loopbaan; zij zijn als echte architecten van hun leven aan de slag gegaan. En met succes!

Loopbaantrajecten

Op basis van onze ervaring én om duidelijkheid te verschaffen, hebben wij een aantal verschillende pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen. Ieder mens is anders, dus ook elk loopbaantraject is anders. Wij hebben daarom voldoende ruimte in onze aanpak ingebouwd om op jouw specifieke wensen in te spelen, we leveren maatwerk. Heb je geen behoefte aan een loopbaantraject, maar wil je een keer sparren over je loopbaan, dan kan dat natuurlijk ook! Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

 

Loopbaan Check-Up
€349,-
Een grondige loopbaancheck!
Een uitgebreide Loopbaanscan
Volledige rapportage
1 gesprek van 1,5 uur
Reserveer kennismaking
Loopbaantraject Compleet
€769,-
Haal alles uit je loopbaan!
Een uitgebreide Loopbaanscan
Volledige rapportage
4 gesprekken van 1,5 uur
Reserveer kennismaking
Loopbaantraject Premium
€995,-
Het ultieme loopbaantraject!
Een Loopbaantraject compleet
+ RealDrives test met rapportage
Reserveer kennismaking

 

Aanbevelingen over coaching en loopbaanbegeleiding

Martijn Wenning

Jeroen Rietveld is een goede betrouwbare coach die je op een prettige manier een spiegel weet voor te houden. Hij gebruikt heldere methodes die hij onderbouwt met praktijkvoorbeelden. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen door de coaching en ben daardoor gegroeid.

Martijn Wenning
Incassomedewerker

Merijn Frumau

Waanzinnige goede, openbarende gesprekken gehad. Mooie opleiding gedaan, na loopbaan testen en geluk gevonden in deze opleiding. Wordt vervolgd!

Merijn Frumau

Stephanie Kromkamp-de Vree

Fijne en verhelderende gesprekken in een vertrouwde en open sfeer. Tevens vele manieren van “aanpak” om duidelijkheid en verheldering te brengen/ ontdekken.

Stephanie Kromkamp-de Vree

Rini van Solingen

Als je lichamelijk fit wilt worden dan ga je naar de sportschool. Maar wat nu als je geestelijk fit wilt worden? Wat doe je dan? Ik heb het geluk gehad dat ik Jeroen Rietveld via zijn website ben tegengekomen. Hij helpt me met het fit worden en houden van mijn geest. Hij is een coach die ik iedereen zou gunnen. Een absolute aanrader!!

Rini van Solingen
Professor in global sw engineering. CTO @ Prowareness.

Evelien Olyslagers

Vele inzichten heeft Jeroen mij gebracht! Zijn coaching was nodig om verder te ontwikkelen, zowel privé als zakelijk! Dat heeft mij enorm geholpen om stappen te durven maken en vol vertrouwen en vanuit passie te blijven werken!

Evelien Olyslagers
Eigenares Happination

Plan online een gratis kennismakingsgesprek!

Twijfel je nog? Maak gerust een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden. Zo’n oriënterend gesprek schept duidelijkheid en is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Via de onderstaande knop kom je terecht op een pagina voor het plannen van het kennismakingsgesprek.

Maak online een afspraak

Andere diensten

Don`t copy text!