Coaching

Waarom coaching?

Twijfel je of je de hulp van een coach moet inroepen? Een coach is niet de oplossing voor elk probleem, daar wil ik graag eerlijk in zijn. Verantwoordelijkheid willen nemen voor jezelf is essentieel, niet voor niets is ons motto “wel zelf, niet alleen”. Maar als je tegen één of meer van de volgende vragen aanloopt, kan een coach bijzonder nuttig zijn:

 • Wat wil ik (in mijn loopbaan of in mijn leven)?
 • Wat is mijn kracht, wat zijn mijn kwaliteiten?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Hoe leer ik beter omgaan met emoties (boosheid, angst, etc.)?
 • Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mij gelukkig(er) voel?
 • Hoe word ik succesvoller?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe bereik ik wat ik wil bereiken?
 • Hoe kan ik mijn medewerkers beter motiveren en aansturen?
 • Hoe leer ik beter omgaan met andere mensen?

Waarom Praktijk van Rietveld?

Elke goede coach is een betrokken coach, die motiveert en inspireert. Maar om inzicht te verkrijgen in wat er echt speelt en om daadwerkelijk te kunnen ondersteunen bij een gewenste verandering, is meer nodig. En dat is waarmee Praktijk van Rietveld zich onderscheidt. Als afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog beschik ik over een degelijke wetenschappelijke achtergrond, daarvan laat ik mijn cliënten in een coachingstraject graag profiteren. Ik gebruik de positieve psychologie om niet alleen naar klachten, maar vooral naar krachten te kijken. Een breed scala aan wetenschappelijke methodes, gekoppeld aan praktische inzichten, levert uiteindelijk de beste resultaten op. Scherp observeren, wegnemen van belemmerende patronen en jou versterken in je kwaliteiten, dat is de professionele uitdaging die ik graag met elke gecoachte aanga.

Aanbevelingen over coaching

Rini van Solingen

Als je lichamelijk fit wilt worden dan ga je naar de sportschool. Maar wat nu als je geestelijk fit wilt worden? Wat doe je dan? Ik heb het geluk gehad dat ik Jeroen Rietveld via zijn website ben tegengekomen. Hij helpt me met het fit worden en houden van mijn geest. Hij is een coach die ik iedereen zou gunnen. Een absolute aanrader!!

Rini van Solingen
Professor in global sw engineering. CTO @ Prowareness.

Merijn Frumau

Waanzinnige goede, openbarende gesprekken gehad. Mooie opleiding gedaan, na loopbaan testen en geluk gevonden in deze opleiding. Wordt vervolgd!

Merijn Frumau

Evelien Olyslagers

Vele inzichten heeft Jeroen mij gebracht! Zijn coaching was nodig om verder te ontwikkelen, zowel privé als zakelijk! Dat heeft mij enorm geholpen om stappen te durven maken en vol vertrouwen en vanuit passie te blijven werken!

Evelien Olyslagers
Eigenares Happination

Stephanie Kromkamp-de Vree

Fijne en verhelderende gesprekken in een vertrouwde en open sfeer. Tevens vele manieren van “aanpak” om duidelijkheid en verheldering te brengen/ ontdekken.

Stephanie Kromkamp-de Vree

Martijn Wenning

Jeroen Rietveld is een goede betrouwbare coach die je op een prettige manier een spiegel weet voor te houden. Hij gebruikt heldere methodes die hij onderbouwt met praktijkvoorbeelden. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen door de coaching en ben daardoor gegroeid.

Martijn Wenning
Incassomedewerker

Je volgende stap!

Uit de feedback die ik van cliënten krijg, blijkt dat na een coachingstraject:

 • ze meer rust hebben gevonden;
 • ze (weer) overzicht over hun leven en hun doelen hebben;
 • alles in hun leven “op zijn plaats valt”;
 • de balans tussen werk en privé is verbeterd;
 • ze gelukkiger zijn en beter met zichzelf en anderen kunnen omgaan.

Aantrekkelijke trajecten voor particulieren

Heb je geen bedrijf en betaalt je werkgever niet voor coaching? Dan kun je ook bij Praktijk van Rietveld voordelig terecht. Een los gesprek van 1,5 uur kost voor particulieren € 150,- incl. btw. Een aantal veel gebruikte trajecten zijn hieronder weergegeven. Trajecten worden altijd vooraf volledig in rekening gebracht. Losse gesprekken achteraf. Ben je geïnteresseerd in onze tarieven voor zakelijke klanten, kijk dan hier voor onze heldere tarieven.

 

De Pitstop
incl.btw
€425,-
Een krachtig kortdurend traject
3 individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 25,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking
Coachtraject Compleet
incl.btw
€700,-
Een krachtig compleet traject
5 individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 50,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking
Coachtraject Premium
incl.btw
€1400,-
Het ultieme traject
10 Individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 100,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking

 

Plan online een gratis kennismakingsgesprek!

Twijfel je nog? Maak gerust een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden. Zo’n oriënterend gesprek schept duidelijkheid en is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Via de onderstaande knop kom je terecht op een pagina voor het plannen van het kennismakingsgesprek.

Maak online een afspraak

Andere diensten

Don`t copy text!