Over Praktijk van Rietveld

Praktijk van Rietveld is niet alleen ‘de praktijk van Jeroen Rietveld’, de naam staat nadrukkelijk ook voor ‘de praktijkervaring van Jeroen Rietveld’. Die praktijkervaring, gecombineerd met een degelijke wetenschappelijke basis en waar nodig aangevuld met inspirerende spirituele ervaringen, levert uiteindelijk op waar Praktijk van Rietveld voor staat:

Versterken: benut je kwaliteiten, haal meer uit je leven.

Weet jij wat je kwaliteiten zijn? Benut je al je talenten? Weet je het zeker? We beschikken allemaal over bijzondere kwaliteiten, toch gebruiken we ze vaak te weinig. Of helemaal niet. Dat is zonde, je doet jezelf tekort! Wat is er leuker dan iets doen waar je goed in bent? Dat geeft in je werk en carrière, maar ook in je dagelijks leven zoveel voldoening. Praktijk van Rietveld gelooft in de kracht van mensen en organisaties en helpt jou om al je kwaliteiten te ontdekken, te versterken en te benutten; zo ben je in staat om zelf de regie over je leven in handen te nemen en zelf te bepalen welke keuzes je maakt, zodat je daadwerkelijk en met plezier meer uit je leven haalt.

Inspireren: leer met plezier en bevlogenheid je doelen te bereiken.

Wanneer je geïnspireerd bent, komen sluimerende krachten, capaciteiten en talenten tot leven en merk je dat je een veel betere persoon bent dan je ooit van jezelf had gedacht – Patanjali

Van inspiratie heb je nooit genoeg. Inspiratie zorgt voor plezier, maakt lastige dingen realiseerbaar en is een bron voor bevlogenheid. Wij laten je kennismaken met uiteenlopende inspiratiebronnen waarmee je werkelijk verder komt. Onze actuele tips voor inspiratie vind je ook op social media en in onze blogs, doe je voordeel ermee!

Transformeren: doorbreek belemmerende patronen, vernieuw jezelf.

Veranderen gaat uit van het bestaande. Soms is dat niet voldoende. Bij transformeren ontstaat er iets nieuws: de rups die een vlinder wordt. Zo’n transformatie is soms noodzakelijk om nieuwe wegen in te slaan, zaken rigoureus anders aan te pakken, jezelf opnieuw te ontdekken. Maar zo natuurlijk als bij een rups gaat het bij mensen doorgaans niet. Wij laten je zien hoe je belemmerende patronen doorbreekt, jezelf vernieuwt en dingen voor elkaar krijgt die je voorheen niet had durven bedenken!

Ontdekken: ontdek jezelf en benut je drijfveren.

Hoe meer je over jezelf ontdekt, des te meer keuzes heb je om je leven op jouw manier in te richten. Maar zo eenvoudig als het klinkt, is het meestal niet. Wij helpen je door aan te zetten en te inspireren tot zelfobservatie en reflectie en op zoek te gaan naar je drijfveren; ontdek en benut je drijfveren, vergroot je zelfbewustzijn en ontdek jezelf!

Wel zelf, niet alleen: bereik zelf je doel, alle oplossingen zitten in jezelf, wij helpen je.

‘Wel zelf, niet alleen’ is niet voor niets het credo van Praktijk van Rietveld. Wij zijn ervan overtuigd: om je persoonlijk te ontwikkelen is het essentieel dat je zelf stappen zet. Sterker nog: jij bent de enige die dat kan! Gelukkig sta je niet alleen, wij helpen, motiveren en stimuleren je graag, we hebben daar alle kennis en ervaring voor in huis!

Mensen realiseren zich niet dat ze ergens in hun achterhoofd een onbewuste overtuiging of veronderstelling hebben dat ze iets missen, dat er iets ontbreekt – Eckhart Tolle

Ons kantoor

U kunt ons kantoor vinden aan het Bredewater 16 in Zoetermeer.

Privacyverklaring

Praktijk van Rietveld neemt jouw privacy serieus en heeft daarom de volgende Privacyverklaring opgesteld om duidelijk te maken hoe we omgaan met gegevens van onze clienten.

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Praktijk van Rietveld zijn hier te downloaden.

Klanten

Praktijk van Rietveld werkt zowel voor bedrijven als voor individuen.

Tot de klantenkring behoren:

 • Ministeries;
 • Facilitaire organisaties;
 • Profit organisaties;
 • Psychologische bureaus;
 • Individuen.
 Praktijk van Rietveld heeft ervaring in coaching, begeleiding en training van:

 • Managers;
 • Teamleiders;
 • Technisch personeel;
 • Commerciële medewerkers;
 • HRM medewerkers;
 • Psychologen;
 • Coaches.
 

Diensten

Don`t copy text!