06 516 310 27
info@praktijkvanrietveld.nl

Coaching

U kunt als individu of bedrijf terecht bij Praktijk van Rietveld voor professionele coaching. Bereik uw doel met uw bevlogen coach!

In een open gesprek stellen we samen vast waaraan we in het coachingstraject gaan werken. De coaching is gericht op het vergroten van bewustzijn en het beter leren omgaan met situaties in uw werk of privé-leven. Naast een heldere probleemanalyse zoeken wij naar uw krachten zodat die optimaal ingezet kunnen worden.

Bewustzijn geeft u inzicht!

Wat is de reden dat u dingen doet zoals u ze doet? Levert het iets op, of kost het alleen maar energie? Blijft u dingen doen die u verzwakken? Bewustzijn is de sleutel tot het veranderen van uw omstandigheden. Bewustzijn ontwikkelen doet u samen met uw coach! De diagnose van de probleem maakt u bewuster. Hoe vaak komt het voor, in welke omstandigheden, wat doet het met u? De antwoorden vinden we samen!

Wat is uw doel, maak uw keuze!

Wat is uw doel? Een heldere doelstelling is erg belangrijk! De doelstelling is SMART, motiverend en inspirerend. Sluit uw wens aan op de dingen die echt belangrijk zijn in uw leven?

De coach

Onze klanten weten het: kwaliteit leveren zit in ons bloed. Afspraken worden nagekomen en de wens van de klant is leidend. De coach is professioneel en heeft een zeer ruime kennis en ervaring in het begeleiden van mensen. De praktische inslag wordt naadloos ondersteund met kennis van de psychologie. De levenskunst is vanuit verschillende perspectieven bestudeerd en geleefd door onze coach.

Referenties

Interview

Bekijk hier een interview met Jeroen Rietveld bij de Open Universiteit Nederland over coaching.

RealDrives

Praktijk van Rietveld gebruikt RealDrives bij coaching. Dit is een instrument, dat snel inzichtelijk maakt waarom mensen doen wat ze doen. RealDrives meet naast onze voorkeur voor bepaalde drijfveren, ook de aanpassing van ons gedrag onder invloed van de omgeving waarin we zitten. Een krachtig instrument voor iedereen die geïnteresseerd is in drijfveren, gedrag en effectiviteit!

Waarbij kan de coach u helpen?

Loopt u vast in uw werk of privé-leven? Wilt u meer bereiken en zoekt u naar de volgende stap? Heeft u bepaalde emoties niet onder controle? Bent u het overzicht kwijt? Zoek u een gesprekspartner die u op andere ideeën brengt?

Contact

Neem contact met ons op!

We helpen u graag met een transparante, planmatige en doelgerichte aanpak! Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is altijd gratis!

Andere diensten